KADROMUZ

Medat AYDIN - Okul Müdürü

01.01.1978 Kozan doğumluyum.İlk öğrenimimi Adana İmamoğlu Cumhuriyet İlkokulunda , Orta ve Lise Öğrenimimi İmamoğlu Lisesinde tamamladım.Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2000 yılında mezun oldum.Görev yaptığım yerler sıra ile Şanlıurfa-Birecik ilçesi Aratdağı ilkokulu,Şanlıurfa-Birecik  Fatih Sultan Mehmet ilköğretim okulu,Adana-Feke Çandırlar Bekirhacılı İlkokulu, Adana -Ceyhan Gümürdülü İlköğretim okulu,Adana İmamoğlu Hürriyet İlkokulunda öğretmen olarak görev yaptım. Adana -İmamoğlu Üçtepe İlköğretim okulu ile İmamoğlu Cumhuriyet İlkokulunda okul Müdürlüğü görevimden sonra şu an Adana Yüreğir Prof. Dr. Salih Öven Çolakoğlu İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.