Prof.Dr.Salih Öven Çolakoğlu İlkokulu
Güzelevler Mh. 1985 Sk. No13 Yüreğir / Adana

VİZYON

- Okulumuzda eğitim temel ihtiyaç kabul edilsin. - Veliler tüm öğretmenlerin gayretle çalıştığını, en iyi yöntem ve teknikleri uyguladığını, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde yetiştirildiğini bilsin. - Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. - İmkânların en iyi şekilde kullanıldığını bilsin ve hiçbir endişesi olmasın. - Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. - Veliler eğitim öğretim ve diğer faaliyetlerde görev ve sorumluluk almanın kaliteyi, verimi arttıracağını bilsin, geleceğin ancak eğitimle şekillenebileceğinin inancını taşısın.

MİSYON

Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu; vatanına, milletine, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve kültürel değerlerine bağlı birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır.

BAŞARILAR

eTwinning Projeleri Avrupa Kalite Ödülleri, Şiir Yarışmalarında Dereceler, Resim Yarışmalarında Dereceler

08.50- 14:30

İlçe merkezinde bulunmaktadır.

Güzelevler Mahallesi 1985 Sk. No:13 Yüreğir/ADANA

Okul basketbol takımı, badminton grubu

Bilimsel Etkinlikler

Robotik ve Kodlama çalışmaları, Arduino ile temel proje çalışmaları, orff ve yoga metodu etkinlikleri

Proje Çalışmaları

eTwinning Erasmus+ projeleri, Scientix etkinlikleri, Avrupa kod haftası etkinlikleri, FCL (Future classroom Lab) çalışmaları

Scientix, Europe School Net, Erasmus+, Europe Code Week

Diğer Hususlar

Okulumuz Güney Adana bölgesinde dezavantajlı öğrencilerin bulunduğu bir lokasyonda yer almaktadır. Göçer, mülteci ve göç mağduru bireylerin yoğun olduğu bir alandadır.